Hozza helyre a kapcsolatát a párjával közösen!

Párkapcsolati problémák kezelésével kapcsolatban lehetőség van egyénileg és párjával is személyes tanácsadáson részt venniük, örömmel fogadom megtisztelő megkeresésüket.

Fontos! Ha a kapcsolatukban valamilyen formában hűtlenség történt, úgy kizárólag akkor tudom Önöket fogadni, ha már elvégezték a “Csináld magad párterápiás” 14 napos szuperintenzív online megcsalás-kezelési tréningemet (tekintve, hogy a tréning elvégzésével a kérdéseik jelentős részére választ kapnak a tréning-résztvevők). Így a tanácsadás során már csak apróbb, finomabb, speciális kérdésekkel kell foglalkoznunk.

Szeretném viszont előre jelezni, hogy sajnos nem tudok garantáltan minden párt fogadni túlterheltség miatt, így bizonyos esetekben olyan kollégához/kolléganőhöz irányítom a hozzám forduló párokat, akik az általam képviselt szemléletmóddal és szakmai értékrenddel dolgoznak.

A személyes tanácsadás helyszíne Budapest, Móricz zsigmond körtér (a pontos részleteket jelentkezése után egyeztetem Önnel). A tanácsadás tiszteletdíja egy alkalomra egyéni megkeresés esetén 15.000 Ft/alkalom, páros megkeresés esetén 30.000 Ft/alkalom.

Részletes leírás az alkalmakról:

Emlékszik még arra a pillanatra, amikor először csalódott a párjában?

Lehet, hogy azóta aztán még van jó néhány dolog, ami miatt a párjával nem olyan a kapcsolata, mint ahogy azt szeretné?

Megfordult a fejében, hogy elege van?

Igen, sajnos eljöhet az idő, amikor a konfliktusok mindennaposak, és Ön és párja is szenvednek attól, hogy nem jó a kapcsolatuk. Egy kicsit berozsdásodott minden, elfogyott a bizalom, a szeretet, és a helyükre sérelmek, lezáratlan problémák léptek.

Miért folytatódjon így, ha most
itt a lehetőség, hogy
minden olyan legyen,
mint amilyen az elején volt?


Párkapcsolati mediáció, tanácsadás és coaching dr. Mészáros Ádámmal

Kapcsolatjavítás
házastársaknak és élettársaknak


Mi fog történni?

A párkapcsolati mediáció, tanácsadás és coaching egy olyan szolgáltatás, amely kifejezetten házastársaknak, élettársaknak segít párkapcsolati krízisek áthidalásában és megoldásában.

Ön, a párja és én hárman leülünk közösen. Elkezdünk beszélgetni, amely során én a legkorszerűbb konfliktus-kezelési és kommunikációs technikákkal elérem azt, hogy Ön és párja a fennálló konfliktusokat, problémákat meg tudják oldani.

Irányítom a beszélgetést, segítek felszínre hozni az érzelmeket. Elérem, hogy a Ön vagy akár a párja is rájöjjön, hogy miben hibázott, mit kell máshogy és jobban csinálnia, mit kell helyrehoznia.

A folyamat eredménye az, hogy Ön és a párja úgy távoznak, hogy a korábbi ellentétek, az eltávolodás okát megtaláljuk, és Ön és a párja is látja, hogy a kapcsolat rendbe hozható. Ezen felül Önök megismerik, hogy melyek azok a konkrét lépések, amelyeket személyre szabva el kell végezniük, hogy a kapcsolat hosszú távon fennmaradjon.

Hogyan zajlik?

A párkapcsolati tanácsadás több alkalomból álló folyamat.

1) Első alkalom

Előkészítő beszélgetés Önnel:
Ön részletesen beszámol arról, hogy látja a házasságát. Feltárjuk, hogy milyen sérelmeket élt át az utóbbi időben, és megvizsgáljuk, mi az Ön része a kialakult helyzetért. Megosztja velem, hogy mi az, amit igényelne a kapcsolatban, és mi az, ami vállalható az Ön részéről.
A beszélgetés időtartama kb. 80 perc.

Előkészítő beszélgetés az Ön párjával:
Ez az előkészítő beszélgetés megegyezik a Önnel folytatott előkészítő beszélgetéssel.

Az előkészítő beszélgetések célja, hogy megértsem mind az Ön, mind pedig a párja nézőpontját, sérelmeit és vágyait, ezáltal objektív képet kapjak a kialakult helyzetről. Hiszen a problémák is csak úgy oldhatók meg, ha nemcsak az Ön, hanem a párja szempontjából is igazi megoldást jelentenek.

Az előkészítő beszélgetésre egymás után, egymást meghallgatva kerül sor, az előkészítő beszélgetések végén pedig közösen egyeztetünk a folytatásról. Röviden vázolom a kapcsolat helyrehozásának lehetőségeit, módszereit és ami nagyon fontos: már az előkészítő beszélgetések végén személyre szabott otthoni feladatot kap a pár mindkét tagja.

2) További alkalmak

A második alkalomtól kezdődően Ön a párja és én megbeszéljük a tisztázandó kérdéseket, a megoldandó problémákat. Ebben a szakaszban Ön és párja is részletesen beszámolnak a problémákról, a gondokról egymás előtt.

Ön végighallgatja a párja mondandóját, és a párja is végighallgatja Önt. Az alkalmak végére mindenki megérti az Ön és párja közötti problémák okát.  A problémákról építő jelleggel, megoldáscentrikusan beszélünk. Az alkalmakon kiemelt szerepet kap, hogy Ön végighallgatja a párja mondandóját, és a párja is végighallgatja Önt.

Miután átbeszéltük problémákat, megkeressük az Ön és párja közötti problémákat előidéző okokat. Átbeszéljük azokat az emberi törvényszerűségeket, amelyek az Ön és párja kapcsolatában jelen vannak, működnek és sajnos rombolnak, problémákat idéznek elő.

Ezt követően indul meg egy olyan beszélgetés, amelyben a vezetésemmel Ön és a párja minden egyes témáról addig tud beszélgetni, amíg minden egyes konfliktusra meg nem találják a megoldást. A beszélgetés folyamatosan az irányításom alatt folyik, nem megy el hosszan tartó vitákba.

Kinek való a párkapcsolati mediáció, tanácsadás és coaching?

Azoknak,

  • akiknek rendszeresen ismétlődő konfliktusuk van egymással (például rossz szokások, egymás rendszeres megbántása)
  • akik között egyszeri komoly konfliktushelyzet alakult ki (például megcsalás)
  • akik szeretik a párjukat, de nem bírnak javítani a megromlott kapcsolatukon
  • akik egyszerűen nyugodtabban szeretnének élni a párjukkal

Mi a folyamat eredménye?

  • Ön és a párja is tudni fogja, hogy milyen konkrét lépéseket kell megtenniük, hogy a kapcsolat hosszú távon is rendben legyen.
  • Ön támogatni, szeretni tudja jobban a párját, és is erre a párjától hasonlóképpen számíthat.
  • A figyelme nem a problémákra irányul, könnyedén tud a gyermekekre, a munkájára koncentrálni.

Hosszútávon is jól fog működni a kapcsolat?

Az általam lefolytatott módszer jellegzetessége, hogy az alkalmazott kommunikációs és konfliktus-kezelési technikák Önre és a párjára is “ráragadnak”. Ön és a párja megtanulnak úgy egymással beszélni, megoldani a problémákat, ahogy azt az alkalmak folyamán teszik. Ezáltal a jövőben jöhet bármilyen komoly nehézség, Önök megtanulhatják, hogyan lehet ezeket megbeszélni, átbeszélni.

Jobban megértem őt. Értem a problémáit, itt az idő változtatnom a hozzáállásomon, gondolkodásomon. Köszönöm az oldott hangulatot!
C. I. (férj)

Rávilágított olyan dolgokra, amiket az ember nem lát. Hasznos. Jó, hogy más szemszögből láthatom a másikat, talán jobban megérthetem őt és magamat is. Tisztába hoz a saját érzéseimmel, gondjaimmal és megtanít kezelni őket.
Cs. L. (feleség)

“Fog ez működni nálunk is?”

Én látom, hogy az általam alkalmazott kapcsolatsegítő módszer eddig segített már más házaspárnak, élettársaknak. Azok a módszerek, amelyekkel dolgozom, teljesen új alapokon nyugszanak, a leghatékonyabb eszközök, amelyek a párkapcsolati konfliktusok megoldásában használhatóak. Az alkalmazott technikák olyan párkapcsolati konfliktusokat is tud kezelni, amelyeket korábban sehol nem tudtak.

“Olyan kellemetlen felkeresni egy idegen embert…”

Sokan azt hiszik, hogy a szakemberhez fordulás annak a kifejezése, hogy a magunk erejéből nem tudtuk megoldani a problémáinkat, kudarcot vallottunk. “Manapság párterápiára azok járnak, akiknek valami nagy baja van.”

Azok, akik szakemberhez mertek fordulni, és javítani tudtak a házasságukon, utólag már tudják, hogy ez egy felelős lépés. Vannak, akik tesznek a kapcsolatukért, és vannak, akik nem.

“Egy idegennel miért osztanám meg a legmélyebb érzéseimet?”

Az eljárás során a tudomásomra jutott valamennyi információt teljes diszkrécióval kezelek, arról semmilyen formában nem szerez tudomást harmadik fél, örökös titoktartási kötelezettséget vállalok. Én magam is házasságban élek, nagyon jól tudom, hogy a párkapcsolati dolgok mennyire nem tartoznak másra.

Ki fog segíteni?

Ön és a párja fog segíteni saját magának. A szakember én leszek, de Önön és a párján múlik igazán, hogy mit hoznak ki az alkalmakból. Önök fognak segíteni egymásnak, maguknak. Ez az igazság. A megoldás az Önök kezében van.

Elégedett vagyok, jól esett beszélgetni.
N. Zs. (férj)

Nagyon hasznos és tanulságos volt a beszélgetés. Ádám határozott, minden szituációban válasz- és irányításképes, kompetens volt. Az alkalom hatására szeretném jobban megérteni a páromat, mindig van megoldás, ami mindenki számára elfogadható. Köszönöm!
Nné D.B. (feleség)

Hol és mikor történik?

targyalo2 A párteárpia helyszíne

Budapesten, a XI. kerületben, a Móricz Zsigmond körtér közelében találkozunk. A helyszín bárhonnan könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.
Az első alkalomra e-mailben előre egyeztetett időpontban kerül sor.

Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül, ha akár csak hónapokig nincs rendben a kapcsolatuk?

(Felbecsülhetetlen!)

Mennyibe kerül, ha különválásra kerül sor?

(A költség legalább száz ezer forintra tehető, nem beszélve arról, hogy milliókat veszthet a különválással.)

Díjazás

Az alkalmak díja 30.000 Ft/alkalom. Az alkalmak 2-3 óra hosszúak!

Fizetni a helyszínen az alkalom végén készpénzben lehet.

Érdemes pénzt áldozni egy ilyen dologra?

Ha belegondolunk, hogy mennyire befolyásolja a boldogságunkat, hogy milyen a kapcsolatunk a párunkkal, akkor könnyen rájöhetünk, hogy igenis érdemes párterápiára, a kapcsolatunkra, a boldogságunkra időt, energiát és pénzt áldoznunk…

A kapcsolatjavító folyamat egyébként nem hasonlítható össze semmilyen más szolgáltatással. Nem egy pszichológiai tanácsadás, nem egy párkapcsolati tréning, és nem olyan, mint egy párkapcsolati könyv. Ilyen sehol máshol nincs.

A személyes szakmai segítség igénybevétele egyébként soha nem olcsó. Az igazság ugyanis az, hogy hónapok vagy évek óta tartó problémákat nem lehet 1 alkalom alatt rendbe hozni. És ezt nem azért állítom, hogy minél több alkalmat “adjak el”. A valóság az, hogy idő kell, amíg meg tudjuk változtatni  hozzáállásunkat a problémákhoz, és változtatni tudunk a rosszul berögzült viselkedésünkön, szokásainkon és hozzáállásunkon.

Akik egyébként személyesen is ismernek, tudják, hogy a párokkal foglalkozás számomra hivatás, életcél és hobbi, és ez az egész nem a pénzről szól. Éppen ezért igyekszem minél több otthon elvégzendő feladatot adni, hogy az alkalmak számát csökkenteni tudjuk. Nem szeretném, ha anyagi okok miatt nem szánna valaki kellő időt és alkalmat a kapcsolata helyrehozására!

A tapasztalatok szerint egyébként havonta 1-2 alkalommal kell találkoznunk, hogy érezhető eredménye legyen a folyamatnak. Ez nem kevés pénz hosszútávon. De gondoljunk csak bele: ha ruhára, sportra, utazásra vagy wellnessre is szánunk olykor-olykor, akkor miért pont a kapcsolatunkra és a boldogságunk helyreállítására sajnálnánk a pénzt?

Elégedett voltam az emberkezeléseddel és a hozzáállásoddal. Változott a nézőpontom, hogy ne adjam fel a lehetőséget, hogy sikerülhet.
K.J. (férj)

Kellemes környezetben zajlott, ideális az egymásra figyelésre. Hozzájárult a tisztánlátáshoz, a realitások megismeréséhez. A jövőben érzékenyebb szeretnék lenni a párom rezdüléseire, és fontos, hogy ne csak önmagam sérelmei legyenek előtérben. Köszönöm!
Kné P. D. (feleség)

Tájékoztatom a kedves hozzám fordulókat, hogy jelenleg csak a már hozzám járó párokkal tudok dolgozni, újabb párok bejelentkezését – egy párkapcsolatokat segítő projektben való részvétel miatt – nem tudom fogadni. Bejelentkezés esetén megfelelő kollégához tudom a kedves hozzám fordulókat irányítani.

Kérem, üzenetében röviden térjen ki az Ön és párja közötti konfliktusra, problémákra is.

Mennyit veszít, ha nem próbálja ki?

Mennyit veszít, ha van akár egy-két olyan téma, amivel kapcsolatban mindig konfliktusba keveredik a párjával?

Mennyit veszít, ha felépített egy kapcsolatot, ami most úgy tűnik, hogy egyre csak megy tönkre?

Mennyit veszít, ha külön kellene válnia a párjától pusztán azért, mert nem tuják rendbe tenni a kapcsolatukat?

Mennyit veszít, ha a hétköznapokban nincs nyugalom, mindig valami probléma van?

A választ csak Ön tudja!

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes könyvünkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 20.000 magyar házaspár töltött le magának:

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv
117 napos minitanfolyam
az Ön és párja közötti
konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések

Hogyan tud egy pár kijönni a megcsalás okozta válságból? Nézze meg a videót itt: