Dr. Mészáros Ádám

Szeretettel köszöntöm, dr. Mészáros Ádám vagyok, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője.

Párkapcsolati mediátor és coach, párkapcsolati problémával küzdő pároknak, házaspároknak segítek a konfliktusaikat békésen megoldani.

Szeretném hangsúlyozni, hogy jómagam nem vagyok párterapeuta, praxisomban ag egyéneknek kizáról párkapcsolati coachinggal ill. házaspároknak coachinggal és mediációval segítek párkapcsolati problémáik megoldásában budapesti rendelőmben:

Párkapcsolati konfliktusok megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 20.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre rendszeresen. Bejegyzett PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadó, ill. a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója, illetve a párkapcsolati coaching módszertanának hazai vezető szakmai oktatója vagyok.

Ahol már találkozhatott velem:

Mediátor Képzés

Nagyon büszke vagyok a feleségemre, akivel lényegében – kemény munka árán, de – tökéletes házasságban élek. Természetesen nekünk is vannak hullámvölgyeink, nem is egy, de ezek ugyanolyan gyorsan eltűnnek az életünkből, mint amilyen gyorsan jönnek.

Kislányunk otthoni nevelése mellett biztos bázist jelent számomra szakmai utamon.

Munkám során 10 megkeresésből 5-6 esetben mindig olyan házaspárok kérnek segítséget, akiknek a megcsalás valamilyen módon problémát okoz a kapcsolatában. Ebből adódóan kevés olyan megjelenési formája van a hűtlenségnek, amivel ne találkoztam volna, és amelyre ne létezne működő, hatásos technika és módszer. A mai legfejlettebb módszerekkel lehet tenni a megcsalás kezelésével kapcsolatban.

Ami Önre vár…

Ma egy párnak már többféle módszer áll a rendelkezésére, hogy kapcsolatban előforduló hullámvölgyekben szakszerű segítséget kapjon.

Nem titkoltan a szándékom az, hogy Ön egy új nézőpontból tekinthessen a kapcsolatára, és a cél nem kevesebb, mint: olyanná alakítani kapcsolatát, hogy abban Ön és a párja is megtalálja a számításait és a boldogságát.

Tartson velem, segítek!

 

dr. Mészáros Ádám
Dr. Mészáros Ádám

AJÁNDÉK!

Jelentkezzen ingyenes könyvünkért és online tanfolyamunkért, amelyet már közel 20.000 magyar házaspár töltött le magának:

Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?

AJÁNDÉK minikönyv
117 napos minitanfolyam
az Ön és párja közötti
konfliktusok kezeléséről

e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések

Hogyan tud egy pár kijönni a megcsalás okozta válságból? Nézze meg a videót itt: